CAPITOL

Album

Album online pentru nunta taNunta este cea mai frumoasă zi din viața îndrăgostiților. Este plină de momente încărcate de emoție. Momente care nu se vor mai repeta nicicând și care trebuie  imortalizate în fotografii pe care să le arăți cu drag nepoților. De ce să nu alegi pentru toate acestea și un album online?!

"Album online - everline"  

Un astfel de album online este o investiţie serioasă în amintirile voastre, este o investiţie care rămâne peste ani şi ani şi de care nu vă veţi plictisi să îl revedeți iar și iar și iar… Acum aveți noroc că tehnologia vă este alături și vă puteți bucura oricând de amintirile voastre fericite doar la un click distanță! Și chiar și alții se pot bucura de ele, căci un album online poate fi accesat de oricine. Gândește-te doar la mătușile tale din celălalt capăt al țării sau la prietenele tale plecate in străinătate: nu vor avea de așteptat luni de zile până să îți vadă pozele de la nuntă!

"Album online - everline" 

Ziua la care ai visat poate încă din copilărie şi pentru care te-ai pregătit cu atâta grijă până în cele mai mici detalii, ziua aceasta  rămâne în amintire grație fotografiilor. Peste timp, pozele îți „vorbesc”despre acea zi minunată din viața ta. Iți aduci aminte de detalii parcă uitate și începi să te bucuri și să te vezi așa cum erai atunci. Dacă le arăți și celor dragi, bucuria și melancolia sunt cu atât mai mari.   Nu stii de ce, insa te bucuri… esti linistita, pentru ca totul e curprins de calm si natural. Vin copiii, nepotii și albumul devine un martor extern și subiectiv la ceea ce s-a intamplat acum mulți ani la nunta ta.   

"Album online - capitolalbum"

Accesând site-ul nostru http://www.capitolalbum.ro/, poți găsi un ajutor de nădejde în realizarea unui album de nuntă personalizat, așa cum ți-l dorești: romantic, vesel, melancolic sau pur și simplu emanând fericire. Toate se află la dispoziția profesioniștilor pentru a-ți crea ție albumul de nuntă mult visat.

Noi îți garantăm că toate amintirile tale vor fi bine imortalizate și păstrate peste timp și că ne vom purta cu ele ca și cum ar fi propriile noastre amintiri de iubire.

"Album online - capitolalbum"

Capitol Album te învață cum se aleg imaginile pentru albumul de nuntă

Albumul de nuntă este foarte important, devine o mărturie a celei mai frumoase zile din viața ta. De aceea, pentru a le realiza, trebuie ales cu grijă designul.

Modul în care sunt alese imaginile, de la cea de pe prima pagina, la ponderea imaginilor din diverse momente ale evenimentului, reflectă genul de emoții pe care le va trezi albumul ori de câte ori este deschis.

Pentru a avea un album care „ne vorbește” avem nevoie de un fotograf profesionist, care să garanteze obținerea unor poze de calitate, artistice. Capturarea acelor momentelor cheie din nunta trebuie să ne trezească emoții și să ne reamintim cu drag de tot ce a însemnat nunta.

În continuare, afli ce conține un album de nuntă reușit.

"Capitol Album"

Ponderea imaginilor din albumul de nuntă

Un album de nuntă trebuie să conțină, în mod ideal între 80 și 120 de imagini, aranjate în funcție de momentele evenimentului. Este doar o cifra orientativă pe care o sugerează cei mai mulți fotografi profesioniști pentru ca albumul să nu devină prea lung și plictisitor, însă să nu fie nici prea scurt încât să nu captureze esența evenimentului în totalitate.

Uneori, alegerea fotografiilor revine mirilor, aceștia fiind cei mai în masură să decidă care sunt imaginile reprezentative.

Cum alegi pozele? Nu există o regulă strictă și general valabilă pentru albumul de nuntă perfect, acesta depinde de gusturile și preferintele fiecărui cuplu. Însă, e preferabil să se urmeze câteva sfaturi pentru ca ponderea imaginilor să fie cea corectă și toate momentele importante ale evenimentului să fie imortalizate.

"Capitol Album"

1. Prima pagină – este cea mai importanta, aceasta dând tonul întregului album. Pentru prima imagine se recomandă o fotografie cu verighetele sau cu invitația, acestea reprezentând un mod artistic și elegant de a deschide albumul.

2. Pregătirea miresei – aceasta secțiune poate conține între 5 și 15 imagini. Acestea trebuie sa captureze toate tradițiile și momentele clasice. Momentele dinaintea nunții se sunt importante și pot fi redat în niște poze artistice reușite. Rochia de mireasa stă frumos pe umeraș, când ți se pune voalul, cum „îți iei rămas-bun de la frați și surori”, (vorba cântecului), când mama lăcrimează, poate acestea trebuie imortalizate. Nu uita de domnișoarele de onoare care își scriu numele pe talpa pantofului tau, cum te imbracă, cum râdeți.

3. Pregătirea mirelui – aceasta secțiune cuprinde 5-10 imagini cu bărbieritul, îmbrăcatul, dar și alte detalii sau tradiții legate de pregătirea mirelui.

4. Imagini în drum spre biserică – între 5-15 imagini. Se recomandă alegerea unor fotografii artistice sau speciale, păstrand alte secțiuni pentru fotografiile clasice de grup. Intrarea în biserică la brațul nasului, trebuie să ai poza aceasta în albumul tău.

5. Ceremonia religioasă – 10-20 de imagini ce cuprind toate momentele speciale ale ceremoniei: momentul de la Isaia dănțuiește, pusul verighetelor pe degete, când beți din pahar și mâncați piscoturi, când aveți cununiile pe cap, toate sunt importante, mai ales dacă sunt instantanee. Pot fi adaugate inclusiv imagini ale detaliilor ce dau farmec cermoniei, precum prim-planuri cu pocalele sau portrete cu mirii cu cununele pe cap.

6. Poze de grup și portretele mirilor – pozele de grup pot fi făcute în fața bisericii. Pentru portretele mirilor se recomandă între 3 și 10 poze în locația special aleasă de fotograf.

7. Petrecerea – 20-40 de imagini. Aceasta secțiune începe cu recepția și include poze cu aranjamentul meselor si al localului, dansul mirilor, dar și imagini din timpul petrecerii. Se recomanda folosirea pozelor candide, ce captează cu adevarat atmosfera de petrecere. Sunt poze memorabile care peste ani îți vor aduce zâmbetul pe buze.

8. Tăierea tortului – între 3 și 5 poze ce pot include inclusiv momentele amuzante, precum bătaia cu frișcă.

9. Încheierea – Nu uita de fotografiile cu el când ia jarteaua, poza când ți se pune baticul pe cap, aruncatul buchetului de mireasă.

10. Ultima pagină a unor albume de nunta reușite trebuie să conțină cea mai impresionantă poză a mirilor. Această poză este cea care ramane vie atunci când albumul este închis, astfel ca fiecare cuplu trebuie să aleagă în funcție de preferințele personale.

"Capitol Album"

Și totuși, nu ți-ai dori ceva mai deosebit decât albumul de nuntă tradițional pe care îl cunoaștem toți prea bine? Capitol Album îți pune la dispoziție un serviciu de realizare a unui album de nuntă online! Modern, simplu de accesat, într-un format ales de tine, albumul online nu se va deteriora niciodată, nu va zace uitat printr-un sertar și nu va conține doar fotografii de nuntă. Capitol Album va conține povestea voastră de iubire…

"Capitol Album"