orchid-slider01

Nunta mea

ziua a trecut, ati venit si am petrecut impreuma


Contacteaza-ne
Prietenii si membrii familiei ne-au lasat comentariile in cartea de oaspeti, va rugam sa lasati un mesaj pentru noi.

Mireasa


Madalina

Iliescu

Buna! Ma numesc Madalina. Sunt o persoana foarte comunicativa si devotata in ceea ce fac. Imi place foarte mult sa fac sport si sa calatoresc.Mirele


Robert

Grigore

Salut! Eu sunt Robert si de profesie sunt avocat. Sunt foarte vorbaret pentru ca asta cere meseria mea, iar pasiunile mele sunt tenisul si ciclismul.Povestea noastra

de dragostebride-groom-orchid2


Cum ne-am cunoscut

Ne-am cunoscut intr-o frumoasa zi de vara. Cum eu sunt o persoana careia ii place sportul am plecat la o plimbare cu bicicleta prin parc. Acolo l-am intalnit si pe Robert, viitorul meu sot. El fiind mai pasionat de ciclism decat mine se odihnea pe o banca dupa o foarte…
POVESTEA NOASTRA

Ceremonia religioasa


Ceremonia religioasa

Dorim ca totul in ziua nuntii sa fie perfect! Asa ca am facut un plan maret pentru aceasta zi! Detalii despre ceremonia religioasa gasiti mai jos. Multumim din suflet tuturor membrilor familiilor noastre si tuturor prietenilor.

Data si Locul

Sambata – 16 Iulie 2016
16:30 – 17:30
Biserica Maica Domnului

Eveniment

Locatia pe harta


Ghiciti

Cine a fost alaturi de noi


A avea o familie care te sprijina si prietenii minunati alaturi este o adevarata valoare pentru oricine. Suntem foarte mandri ca sunt alaturi de noi si ne ofera increderea de care avem nevoie cavalerii si domnisoarele de onoare.
Suntem incantati ca sunteti cu totii alaturi de noi.
Abia asteptam ziua cea mare!


Cavaleri
de onoare


Denis Mitran

Cavaler
de onoare

Sunt Denis si sunt bun prieten cu Robert. II doresc sa fie la fel de fericit in casnicie cum este si acum si sper sa ne distram in continuare cum am facut in toti acesti ani.


Mihai Gorun

Cavaler
de onoare

Ma numesc Mihai si sunt bun prieten cu acest cuplu. Sunt fericit pentru ei si ii voi ajuta cu tot ce trebuie pentru a avea o petrecere minunata.Domnisoare
de onoare


Andreea Grigore

Domnisoara
de onoare


Monica Rianu

Domnisoara
de onoare


Nasii


Bordeianu Ciprian

Nas

Eu sunt Ciprian si ma bucur sa fiu nasul acestui cuplu. Consider ca sunt doua persoane care se potrivesc foarte bine si sunt frumosi amandoi. Le urez sa fie uniti si sa se iubesca mutl in casnicia lor!

Bordeianu Nicoleta

Nasa

Sunt Nicoleta, nasa acestor tineri frumosi. Il cunosc pe Robert de cand era mic si stiu ca atunci cand isi propune ceva face tot posibilul sa realizeze acel lucru. Asa ca le doresc multa bafta in organizarea ceremoniei!Cand a fost? Unde a fost?

Petrecerea


Data si Locul

Sambata, 16 Iulie 2016
Incepand cu ora 19:00
La CAPITOL Restaurant

EVENIMENTSite-uri partenere

Parteneri

Ultimele

Noastre Cuvinte


In cele din urma dorim foarte mult sa va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi. Nunta noastra am sperat sa fie o zi si un moment minunat. Am facut tot posibilul sa oferim o pagina cu informatii cat mai detaliate.